Skövde

Om knappt två veckor så är det dags för en tvådagars tävling i Skövde. På lördagen kör vi den 4:e deltävlingen i cupen och på söndagen är vi välkomna att delta under den folkracesprint som klubben då anordnar med ca 20 talet startande. Klubben kommer att ställa upp med funktionärer under vår tävling på lördagen mot att vi är behjälpliga under deras sprinttävling på söndagen. Tidsschemat under lördagen blir som vanligt och första start på söndagen kommer att ske mellan 9 och 10 så tävlingen bör vara färdig tidigt under dagen. Ni anmäler er som vanligt till anmalan@crosskart.nu och vi vill ha er anmälan senast nu på lördag, 17/8.
I anmälan får ni ange om ni har för avsikt att vara med på söndagen så vi har ett grepp om hur många vi blir. Klubben erbjuder sig även att servera frukost under både lördagen och söndagen. Ange i inbjudan om ni vill ha frukost och för hur många så de vet hur många gäster de kan förvänta sig till serveringen.

Comments are closed.