Huldén vinnare i Filipstad

Lördagens tävling i Filipstad var nummer två i cupen. Det hade regnat innan tävlingsdagen, banan var blöt och väderprognosen illavarslande. Det började regna på morgonen och i samråd med förarna valde man att skjuta upp träningen en halvtimme för att se om det skulle bli bättre. Regnet minskade och träningen genomfördes. Därefter förflöt tävlingen enligt plan. Mats Huldén tog starten i A-finalen, drog sedan ifrån och körde i mål som vinnare. Tvåa blev Håkan Johansson och trea Björn Stålhammar. Ungdomsklassen vanns av Theo Lundtoft. Totalt 18 stycken seniorer var anmälda veckan innan men några avanmälde sig och 15 kom till start. Det är roligt att startfältet blir större och större. Mats Huldén leder cupen före Henrik Käll och Erik Aldén. Resultatlista (pdf) och cup-tabell (pdf).

Comments are closed.