Cupen

Den tredje deltävlingen Crosskart Original Cup som kördes i Hallsberg avgjordes under växlande förhållanden du första omgången kördes i regn och finalen kördes på en upptorkande banan med omväxlande blöta gruspartiera och torrare asfaltspartier. Till finalen hade Erik, Hans och Matilda kvalat in till första startled. Erik lyckades ta sig först genom startböjen och det var sedan en ledning som han höll ända in i mål. Matilda snurrade på andra varvet och Hans gick i mål som två följd av Jim. Bland 250cc åkarna var det åter igen Mats Johansson som höll sig längst framme och lyckades vinna före Erik Olsson. Ställningen i cupen efter tre deltävlingar är mycket jämn i både 500cc och 250cc klassen. Cuptabellen går att finna på resultatsidorna (Tävlingar –> Resultat)
Näst deltävling körs i Ulricehamn om knappt två veckor, 26/8.

Comments are closed.