Informatin från Ulricehamn

Här kommer lite mer information från Lena rörande förare, funktionärer och besökare inför tävlingen i Ulricehamn på lördag.

Välkomna till UMK på 4:e deltävlingen i årets upplaga av serien för Crosskart Original.
Förare:
För Er som skall tävla kommer bommen in till banan vara öppen från kl. 18 och stängs vid kl.22 för säkerheten. Kommer Ni därefter ring Patrik Lundberg på 0703- 893210.
I klubbstugan finns kök, toaletter, dusch samt möjlighet till sittplatser.
Ulricehamns Motorklubb kommer ha öppet sin kiosk på tävlingsdagen där det serveras, korv med bröd, glass, kaffe& fika etc. Så tänk gärna på att stötta värdföreningen med att handla där. Sedvanliga tider ser ni i inbjudan.

Funktionärer:
Klockan 7.30 serveras det funktionärsfika i klubbstugan.
Funktionärsmöte med kort genomgång och möjlighet till eventuella frågor sker runt kl. 8.30. Lunch serveras i klubbstugan.

Besökare/Åskådare:
Första start sker runt kl. 11.
Åskådarplats är i slänten ovanför startplattan och bort mot tornet. (Depån och uppställningsplats för fordon och transporter får endast beträdas av funktionärer, tävlande med medhjälpare under träningstiden och tävlingstiden mellan kl. 9.00 till 14 ca. I anslutning efter prisutdelningen kommer ungdomar(11-16år) ges möjlighet till pröva på i mån av utrymme. Vid intresse tar man kontakt med Lena Christoffersson, på plats. Arrangemangen är icke publikt/ingen entré, men passa gärna på att gynna Ulricehamns Motorklubb/Bilsektionen med fika inköp i kiosken som håller öppet under tävlingen. Under lunchpausen blir det uppvisning av Crosskart Extreme.
Möjlighet att titta närmare på alla crosskartar efter prisutdelning.

Comments are closed.