Information Skövde

Här kommer lite mer information gällande tävlingen i Skövde nu på lördag.
Tävlingen kommer att köras tillsammans med ett 10 tal folkracebilar och upplägget blir som vanligt sånär som på startuppställningen. Då startplattan bara rymmer 6st kart kommer vi att starta på ett led och startpositionerna lottas i respektive heat. Första start kommer att vara kl.10.00 så programmet på morgonen kommer att bli något komprimerat. Startar vi efter folkracebilarna kommer första start i praktiken bli något senare för oss. Banan ligger i direkt anslutning till Skövde flygplats. Det kommer att finnas möjlighet att köpa typ korv, hamburgare och kaffe vid banan. Motorklubben kommer att stå för de flesta av funktionärerna men är det någon som kan ställa upp som banfunktionär är det mycket välkommet.
Vi vill ha er anmälan senast nu på onsdag och den skickas som vanligt till anmalan@crosskart.nu.

Comments are closed.