Statusuppdatering

Efter nogsamt övervägande har styrelsen beslutat sig för att inte genomföra någon cup under hösten. Styrelsen känner att det kan bli övermäktigt både för förare men framförallt att arrangera tävlingar under rådande omständigheter så att vi får till en fullvärdig cup inom en tidsperiod på ca 1 & 1/2 månad, slutet augusti till början av oktober.
Vi har fortfarande ambitionen att genomföra flera tävlingar under hösten med start i Hallsberg lördagen den 22:a augusti. Antal tävlingar och under vilka former avgörs av både intresse och vad som är praktiskt möjligt att få till med avseende på både åtkomst till banor, tillgången på funktionärer etc. Inbjudan till tävlingen i Hallsberg kommer inom kort och vi kommer att tidigarelägga sista anmälningsdagen till söndagen den 2:a augusti för att i ett tidigt skede får en uppfattning om hur många som är sugna på att köra och möjlighet
att anpassa oss efter det.

Comments are closed.