Premiären av CkO-Cup

Premiären av Crosskart Original Cup blev som sagt mycket lyckad. Det största startfältet på länge, extra roligt med alla nya och nygamla förare, i kombination med en god stämning och ett bra arrangemang var några av huvudingredienserna. Det faktum att ett flertal förare inte var på plats under premiären samt ett allmänt intresse som är betydligt större än tidigare gör att vi har stora förhoppningar om än fler startande i kommande tävlingar. Vi hoppas även få se fler juniorer till nästa tillfälle så att vi kan få en fight på banan även där.
Resultatlistan från Falköping ska nu vara komplett.
Föreningen vill även rikta ett stort tack till Falköpings MK. Har ni några bilder och kommentarer kring tävlingen så ser vi gärna att ni delar med er av dessa på vår Facebook sida [Länk].
Nästa tävling går av stapeln i Filipstad den 28:e juni, en banan som är betydligt knixigare än den i Falköping.

Comments are closed.