Lyckad premiär i Falköping

Premiären i Falköping blev bortsett från den blöta väderleken mycket lyckad. Ett bra arrangemang kombinerat med det bästa av allt, det största startfältet hittills , gav en lyckad säsongsupptakt som bådar gått inför resterande tävlingar. I finalen så lyckades Adam Persson komma först ut genom första sväng på den regnvåta banan före Thommy Pettersson och Erik Aldén, alla tre 500cc. Placeringar som de behöll in i mål. I 250cc klassen så var tävlingen avgjord efter kvalet då Roland Stålhammar stod som ensam kombattant i den gemensamma finalen. Erik Olsson som för dagen var hans ända motståndare fick ge sig i kvalet p.g.a. tekniska problem.
Ungdomsklassen bjöd för dagen på två startande, Theo Lundtoft och Edwin Karlsson. Här var det Edwin som lyckades bäst i kvalet men finalen kunde Theo köra hem i ensamt majestät efter att Edwin fått tekniska problem. Till kommande tävlingar har vi stora förhoppningar om att startfältet i ungdomsklassen kommer att växa.
Nästa destination för cupen blir på Lidköping motorstadion den 27/6.

Resultaten från säsongspremiären i Falköping finns här.

Comments are closed.