Resultat Gröndal

Den tredje deltävlingen i cupen kördes på Gröndal motorstadion strax utanför Eskilstuna. Den knixiga banan mestadels bestående av asfalt och en kortar grusslinga bjöd på flera täta uppgörelser under kvalomgångarna.
I ungdomsklassen hade Theo, Felix och Simon flera täta fighter och där de bytte placeringar med varandra under kvalet. Kampen fortsatte under finalen där Theo tog ledningen före Felix och Simon. När drygt ett vara återstod rullade Felix efter ett lite optimistiskt omkörningsförsök och finalen fick därav avbrytas i förtid.
I seniorfinalen stod Erik tillsammans med Hans och Jim i första startled. Hans var knappt före Erik genom startböjen men kampen fortsatte på den efterföljande rakan och efter kurvan därpå var placeringarna de omvända. En ställning som sedermera höll sig in i mål med Jim på tredje plats. Lite längre ner i fältet så tampades Roland och Robbin om segern i 250cc klassen och där var det Roland som drog det längsta strået denna dag.
Komplett resultatlista finns på resultatsidorna.

Comments are closed.