Händelserik tävling i Sala

Tävlingen i Sala bjöd på fina förhållanden, uppehållsväder och stor spänning på banan.
Ingen av de som gjort bäst ifrån sig under kvalet i respektive klass lyckades försvara sin position ända in i mål i finalen. I ungdomsklassen hade Elis gjort en stark insats i kvalet med tre heatsegrar före Albin Olsson men i finalen blev det ombytta roller då Albin tog ledningen under första varvet och kunde hålla den ända in i mål strax före Elis.
I seniorfinalen var det Tommy och Simon som gjort bäst ifrån sig under kvalet med Erik A på tredje plats i 500cc klassen. I 250cc klassen kvalade Björn bäst före Erik O som kommit tillbaka efter ett uppehåll under första halvan av säsongen. I finalen var Tommy bäst iväg före Simon och Erik men efter två omkörningar lyckades Erik korsa mållinjen först. Där bakom tog Erik O kommandot bland 250cc åkarna och kunde vinna före Björn och med Roland på tredje plats.
Komplett resultatlista finns på resultatsidorna.

Comments are closed.