Resultat Lidköping

I lördags kördes den andra deltävlingen i Crosskart Original Cup på Lidköpings motorstadion. Tävlingen avgjordes på en successivt upptorkande bana då ett regnväder dragit in under natten som och lyckligtvis upphörde lagom till första start. Både föret och sikten på banan var jämförelsevis mycket bra trots det myckna regnandet. Finalen som troligen var en av de mer spännande på länge lyckades till slut Erik Aldén vinna efter en intensiv kamp med Tommy Pettersson och Mats Zetterström.
I 250cc klassen säkrade Robin Johansson segern redan tidigt i finalen då Roland Stålhammar fick bryta på första varvet.
I ungdomsklassen turades Felix Johansson och Simon Christoffersson om att vinna kvalheaten men i finalen så var det Simon som drog det längsta strået. Vi vill även tacka alla funktionärer som hjälpte till under dagen.
Fullständig resultatlista finns på resultatsidorna, direktlänk.
Till nästa deltävling i Eskilstuna hoppas vi på ännu fler startande.

Comments are closed.