Uppvisning i Götebrog 12/9

Vi har med kort varsel fått en förfrågan om att delta på en uppvisning på en travbana i Göteborg den 12/9. Under arrangemanget i övrigt kommer det att bl.a. köras med motorcyklar och Legend cars. Arrangemanget börjar runt 12.00 och är en mycket god möjlighet att visa upp oss för en större publik. Ni som är intresserade får höra av sig till Per Aldén på per.alden@nybyel.se alternativ 070 511 2003 och det helst redan under morgondagen.

Nu finns det en uppdaterad cuptabell efter tävlingen i Rättvik på resultatsidan.

Kom ihåg att anmäla er till tävlingen i Nyköping, sista anmälningsdag är nu på Söndag 30/8. Alla som har möjlighet att ställa upp och hjälpa till under arrangemanget är även de varmt välkomna att anmäla sig till Klas P, se kontaktinformaiton i föregående nyhetsinlägg.

Comments are closed.