Träningstillfälle

Söndagen den 31 maj bjuder Falköping MK in till ett träningstillfälle från kl. 10 – 15. Det finns totalt 20st platser och det får maximalt befinna sig två personer per kart inom ban och depå -området. Anmälan görs direkt till Jonas Sandgren via
SMS eller telefon på nr. 070 237 64 83 senast söndagen 17/5. Träningsavgiften är 400kr. Möjligheten att genomföra träningstillfället bygger på att situationen och förhållningsreglerna gällande Coronaviruset inte förändras till det sämre.

Statusuppdatering

Coronaviruset ställer minst sagt till med stora bekymmer och så även för oss. Vi arbetar oförtrutet vidare med ambitionen att vi ska kunna genomföra årets cup och då naturligtvis inom aktuella lagar, direktiv och förhållningsregler gällande Coronaviruset. Vi har beslutat oss för att stryka det planerade datumet för tävlingen i Sala med ambitionen att hitta ett nytt datum för den tävlingen senare i höst. Vi kommer kontinuerligt att behöva anpassa oss till rådande läge vilket kan leda till ytterligare förändringar längre fram, allt beroende av hur situationen gällande Coronaviruset utvecklar sig.