Deltagarrekord!

Till årets andra deltävling i Crosskart Original Cup som avgörs på Lidköpings motorstadion nu på lördags så har vi ånyo ett deltagarrekord! Det här hela 21st förare anmälda varar 3st ungdomar.

Inbjudan till Lidköping

Nu finns inbjudan till den andra deltävlingen i Crosskart Original Cup som arrangeras i Lidköping att läsa här. Anmälningstiden sträcker sig fram till den 20/6 men det går väldigt bra att anmäla sig innan midsommar.

Lyckad premiär i Falköping

Premiären i Falköping blev bortsett från den blöta väderleken mycket lyckad. Ett bra arrangemang kombinerat med det bästa av allt, det största startfältet hittills , gav en lyckad säsongsupptakt som bådar gått inför resterande tävlingar. I finalen så lyckades Adam Persson komma först ut genom första sväng på den regnvåta banan före Thommy Pettersson och Erik Aldén, alla tre 500cc. Placeringar som de behöll in i mål. I 250cc klassen så var tävlingen avgjord efter kvalet då Roland Stålhammar stod som ensam kombattant i den gemensamma finalen. Erik Olsson som för dagen var hans ända motståndare fick ge sig i kvalet p.g.a. tekniska problem.
Ungdomsklassen bjöd för dagen på två startande, Theo Lundtoft och Edwin Karlsson. Här var det Edwin som lyckades bäst i kvalet men finalen kunde Theo köra hem i ensamt majestät efter att Edwin fått tekniska problem. Till kommande tävlingar har vi stora förhoppningar om att startfältet i ungdomsklassen kommer att växa.
Nästa destination för cupen blir på Lidköping motorstadion den 27/6.

Resultaten från säsongspremiären i Falköping finns här.