Ändrade förutsättningar på Gröndal

Tyvärr måste vi meddela att vi inte längre har möjlighet att delta under den planerade träningsaktiviteten på Gröndal den 12/4 p.g.a. att arrangemanget körs under andra förutsättningar än vad som tidigare var tänkt.

Bortsett från den tråka nyheten är det roligt att se att det finns ett stort intresse inför årets säsong. Är ett flertal nya som är på väg in och ett antal som kört tidigare, men inte under fjolåret, som är på väg tillbaka. Borgar för en trevlig säsongsupptakt i Falköping och ytterligare ett skäl för er som funderar på damma av grejerna att göra det!

Tävlingskalendern alltmer komplett

Nu är det klart att tävlingen i Falköping kommer att arrangeras den 31 maj. Falköpings MK erbjuder en riktigt fin bana så detta kommer att kunna bli en mycket trevlig upptakt på tävlingssäsongen.

Utöver det har vi kommit långt i diskussionerna om att köra en tävling den 1/8 tillsammans med en ännu ej namngiven arrangör. Har potential att bli en av årets höjdpunkter så boka in detta datum redan nu! Vi arbetar för stunden på att få till ytterligare ett par tävlingstillfällen under andra halvan av säsongen.

Vill påminna om att alla som ska köra under året tecknar medlemskap i föreningen samt ordnar med licens hos SMA.