Säsongsupptakten 2017

Nu är det dags att ta fram kalendrarna och notera att tävlingssäsongen 2017 kommer att påbörjas lördagen den 27 maj på den för de flesta välbekanta banan i Falköping. Därefter förflyttar vi oss raskt vidare till Lidköping för att där köra den andra deltävlingen i cupen lördagen den 10 juni. Hur tävlingsprogrammet ser ut efter midsommar och semestrar återkommer vi till så snart alla datum är spikade.

Hej allihopa, nu är Lidköping och Falköping bokade i tävlingskalendern. Vi återkommer om ett par veckor när resterande tävlingar är spikade.
Vi vill också påminna er om att betala era medlemsavgifter och tävlingslicenser så att ni är redo till årets tävlingar.
//styrelsen.

Säsongen 2017

Arbetet med årets tävlingskalender har kommit ganska långt men ännu återstår en del arbete innan årets kalender är spikad.
En nyhet för året är att det under årsmötet beslutades att startavgiften i ungdomsklassen sänks till 300kr. På årsmötet blev det även omval på de ledamöter i styrelsen som hade utgående mandat vilket medför att styrelsen är intakt från fjolåret.
Styrelsen hoppas att det är många som håller på och iordningställer sina kartar inför säsongen och att vi lyckas locka till oss många nya förare. Det skulle vara till stor glädje och även nytta för sporten.