Funktionärer Hallsberg

Tävlingen i Hallsberg ordnar vi likt tidigare i egen regi vilket medför att vi även i år behöver hjälpas åt att ordna med funktionärer. Utöver banfunktionärer är vi även i behov av tävlingsledare, domare och folk till sekretariatet. Skicka information om vilka ni har som kan ställa upp som funktionärer till anmalan@crosskart.nu.

Uppdaterad kalender

Nu har vi fått klart med Gröndal att vi kan köra en cup-tävling där den 6 oktober.
Tävlingen kommer således att utgöra finalen i cupen så se till att få in den i era kalendrar.

Mycket tråkiga besked

Vi måste tyvärr meddela att vi igår fick besked om att vi tvingas ställa in tävlingen i Laxå. Laxå MK har meddelat att de inte kommer att kunna iordningsställa sin bana i ett säkert skick till helgens planerade tävling. Enligt uppgifter blev banan fullständigt söndertrasad efter en stor folkracetävling som kördes under förra helgen kombinerat med omfattande regnväder. Mycket tråkigt att det sker med så kort varsel samt att det blir den andra inställda tävlingen. Tyvärr beror det på faktorer som vi inte har någon möjlighet att styra över.
Vi arbetar för att få till en ersättningstävling. Är inget bestämt än men förhoppningsvis kan vi få till en cup-tävling den 6:e oktober så ni kan
redan nu preliminärboka det i era kalendrar.

Inställd tävling

Vi måste tyvärr meddela att tävlingen nu till helgen i Ulricehamn blir inställd på grund av bevattningsförbud fortfarande råder i området. Utan bevattningsmöjlighet finns det inga möjligheter att kontrollera dammet och därmed genomföra en säker och rättvis tävling. Ulricehamn har redan ställt in både träningstillfällen och folkracetävlingar mot bakgrund av att man fått avbryta träningstillfällen p.g.a. av att det dammar.