Gröndal 13/8

Den 13:e augusti kommer den tredje deltävlingen i årets cup att köras på Gröndal motorstadion utanför Eskilstuna. I och med det är årets kalender komplett och den första deltävlingen går av stapeln i Falköping den 28 maj.
Tänk på att säkerställa att er licens är giltig. Förlänga alternativt ordna med en licens för er som är nya görs via SMAs hemsida, www.svenskamotorsportalliansen.se. För oss är det billicens som gäller. Information om och tecknande av licens görs under fliken ”Förare”.

Medlemsavgift

Det börjar bli hög tid att betala in årets medlemsavgift för er som ännu inte har gjort det. Alla aktiva behöver utöver förarlicens vara medlemmar i föreningen för att få tävla och träna. Ni som inte är aktiva är varmt välkomna att teckna ett stödmedlemskap till det facila priset av 100kr. Medlemsavgiften för aktiva är 300kr och avgiften betalas till bankgiro 492-2118. Ange namn och kontaktuppgifter i betalningen.

Träningstillfälle

För de som är intresserade finns det möjlighet att provköra inför säsongen på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Ni får ta kontakt med Johan Häggblad, som är ansvarig för banan, för att stämma av vilka tidpunkter som är aktuella etc. Tel. 070 276 8373. Kostnaden är 200kr.