CkO på Classic Car Week

Nu har vi nöjet att presentera yterliggare två tävlingar i Crosskart Original Cup. Först och främst kan vi avslöja att tävlingen den 1 augusti kommer att gå av stapeln på Rättviks motorbana under Classic Car Week. Kommer garanterat att vara mycket folk på plats! Classic Car Week är ett av Sveriges största bil och motorevenemang och pågår under en hel vecka. Den 1/8 kommer vi bl.a. få draghjälp av veteranbilsrallyt för kommersiella fordon och det kommer troligen även bjudas på en speciell form av motorcykelåkning i anslutning till motorbanan.
Den fjärde tävlingen i cupen kommer att köras på Örebro speedwaybana den 30 augusti. Vi får återkomma angående exakt tävlingsformat längre fram.
Till att börja med har vi att se fram emot premiären på Falköpings motorbana, garanterat en av Sveriges finaste banor för crosskart.

Nu saknar vi bara en tävling för att cupen ska bli komplett. Styrelsen tar tacksamt emot förslag på klubbar eller motorbannor som skulle vilja stå som värd för cupfinalen under hösten.