Förberedelser

Här kommer en liten komihåglista inför säsongen som det börjar bli dags att ta tag i om ni inte redan har gjort det.
Medlemskap i föreningen: För att få tävla och träna behöver man vara medlem i föreningen. Mer information kring betalning av medlemsavgiften hittar ni under rubriken föreningen längst upp på sidan.
Licens: För att tävla och träna behövs en förarlicens via SMA. För vår del är det billicensen som gäller. Länk till SMA: www.smalic.se/forare/.
Startnummer: Saknar ni startnummer ordnar ni det genom att kontakta Erik på mail: erik.alden@nybyel.se. Har ni något specifikt önskemål om nummer får ni gärna framföra det. Ni som redan har ett startnummer från fjolåret behåller era nummer om inget annat önskas.

Uppvisning Ulricehamn

Vi har fått möjlighet att uppvisningsköra i Ulricehamn i samband med en folkracetävling som de köra där den 20 maj. Ett bra tillfälle att göra reklam för sporten och skapa ett intresse inför tävlingen där den 28:e augusti och även en chans att provköra banan. Ni som är intresserade av att vara med tar förslagsvis kontakt direkt med Lena Christoffersson på mail: lena@alvakerdesign.se för att få mer information.