Nyköping

Tävlingen i Nyköping bjöd på säsongens största startfält och allra roligast var att det var ett jämförelsevis stort startfält i 250cc klassen med 5st startande. I den separata finalen för 250cc klassen kontrollerade Erik Olsson ledningen från start till målflagg. Därbakom var det desto jämnare och nykomlingen i klassen Christian Fredriksson lyckades knipa andraplatsen framför Roland Stålhammar. I juniorklassen så var det en jämn kamp hela dagen mellan Simon, Theo och Felix men Theo hade ett lite övertag under kvalet som han lyckades bibehålla i finalen som han vann före Simon. I 500cc klassen var det Tommy Pettersson som lyckades bäst under kvalet. Till finalen hade han sällskap av Erik Aldén och Jimmy Ungh i fösta startled. När startljusen slog om till grönt var det Erik som var först till startsvängen följd av Tommy och Jimmy. Erik fick en lite lucka som han höll in i mål och efter honom utvecklades en tät kamp mellan Tommy och Jimmy som tyvärr slutade med att de krokade ihop efter att Tommy fått stopp i ingången till hårnålen.

En sammanställning av cuptabellen efter 4:a deltävlingar finns på resultatsidorna.

Inbjudan Hallsberg med mera

Nu finns inbjudan till cupfinalen i Hallsberg den 1/10 att läsa här. Anmälan görs till anmalan@crosskart.nu och ska vara inne senast måndagen den 26/9.

Resultaten från helgens tävling i Nyköping finns att läsa här. Mer information kommer.

Utöver det så vill vi även att ni redan nu bokar in lördagen den 29 oktober i era kalendrar för då kommer årets konferens och prisutdelning att äga rum i Askersund.