Inbjudan Hallsberg

Inbjudan till Hallsberg finns här. Anmälan som ska vara inne senast söndagen den 30/7 och skickas till anmalan@crosskart.nu med sedvanliga uppgifter. Vi från styrelsen hopppas på ett större deltagarantal än vid årets två första deltävlingar.
Kom även ihåg att vi är istort behov av att få hjälp med att ordna med funktionärer.

Sommaruppehåll

Årets sommaruppehåll börjar närma sig sitt slut då årets tredje deltävling i Hallsberg den 5 augusti är i antågande. En inbjudan kommer snart ut på hemsidan men det går redan nu bra att skicka sin anmälan till anmalan@crosskart.nu.
Tävlingen i Hallsberg anordnar föreningen i sedvanlig ordning i egen regi vilket medför att vi behöver hjälpas åt med att ordna fram funktionärer. Har ni någon eller några som kan hjälpa till kontakta då gärna Hans J eller mig, kontaktuppgifter finns under rubriken föreningen, så snart som möjligt.

Säsongsupptakten har tävlingsmässigt fungerat bra och den stora överraskningen är att Mats Johansson som är nykomling i 250cc klassen lyckades vinna i sin blott andra tävling han ställde upp i. Tyvärr har vi varit relativt få startande så vi behöver göra vad vi kan för att locka fler förare till tävlingarna.