Sprint

Anmälan till söndagens sprint går bra att göra på plats under lördagen eller redan nu till anmalan@crosskart.nu.
Tävlingen kommer att köras på förmiddagen med planerad första start ca kl. 9.30. och därefter körs tre omgångar vardera.
Startavgiften är 300kr för seniorer och 200kr för ungdomar.

På lördagskvällen planerar vi för att hålla en gemensam grillkväll och klubben kommer att tillhandahålla något lämpligt att lägga på grillen för er som inte har tigit med er något eget.

Tävling i Sala 10/8

Här kommer äntligen lite positiva nyheter gällande tävlingskalendern. Vi har lyckats få klart med banan i Sala och vi kommer att köra en cuptävling där den 10 augusti.
Det går fortfarande bra att anmäla sig till tävlingen i Falköping för er som ännu inte har gjort det.

Påminnelse

Hoppas att de flesta redan har betalt medlemsavgiften till föreningen och ordnat med licens inför tävlingen nästa lördag. Om inte börjar det bli hög tid att göra det. Betalningsinformation till föreningen hittar ni under Föreningen i menyn.
Licensen löser ni som vanligt via SMA och det är billicens som gäller för vår del. Länk till sidan för att förnya licensen alternativt ta en ny licens för er som är nya finns här.

Kalendern

Arbetet med att få till de två sista tävlingarna i kalendern framåt om än sakta. Ett tävlingstillfälle är klart så när som på beslut om datum. Utöver det har vi ett alternativ som vi är mycket hoppfulla om men vi får ett besked tidigast om ett par veckor. Vad det avser datum siktar vi på att köra båda de återstående tävlingarna under augusti och september så vi kan lugna alla med att första halvan av säsongen kommer att förbli oförändrad.