Inbjudan Hallsberg

Inbjudan till Hallsberg finns att läsa här. Observera att vi vill ha er anmälan senast söndagen den 2:a augusti och den skicka sosm vanlig på mail till anmalan@crosskart.nu. P.g.a. Corona kommer antalet personer som kan vara på plats vid banområdet att vara begränsat så vi vill att ni i anmälan, utöver sedvanlig information, även uppskattar hur många ni kommer ha med er till banområdet. Om nödvändigt kommer vi att behöva begärnsa antalet mekaniker och övriga medföljare.

Tidsträning i Skövde

I väntan på inbjudan till Hallsberg kommer här en inbjudan till en tidsträning i Skövde lördagen och söndagen den 1 – 2 augusti. Det kommer att köras som två separat tillfällen och det är valfritt om man vill delta ena dagen eller båda. Varje förare får köra sprintbanan 4:a gånger på tid och startavgiften är 500kr för seniorer och 200kr för ungdomar. Besiktningen sker mellan 8.00 och 8.30. Första start uppskattas kring kl. 10. Det är möjligt att övernatta i depån under helgen och toaletterna kommer att var tillgängliga. Evenemanget kommer att ske tillsammans med bl.a. folkrace bilar och det är ett begränsat antal platser p.g.a. Corona men Skövde är väldigt intresserade av att vi kommer så crosskartförare har förtur. Anmälan görs till Jonas Sandgren via SMS eller telefon på nr. 070 237 64 83. Sista anmälningsdag är nu på fredag, 24/7.

Statusuppdatering

Efter nogsamt övervägande har styrelsen beslutat sig för att inte genomföra någon cup under hösten. Styrelsen känner att det kan bli övermäktigt både för förare men framförallt att arrangera tävlingar under rådande omständigheter så att vi får till en fullvärdig cup inom en tidsperiod på ca 1 & 1/2 månad, slutet augusti till början av oktober.
Vi har fortfarande ambitionen att genomföra flera tävlingar under hösten med start i Hallsberg lördagen den 22:a augusti. Antal tävlingar och under vilka former avgörs av både intresse och vad som är praktiskt möjligt att få till med avseende på både åtkomst till banor, tillgången på funktionärer etc. Inbjudan till tävlingen i Hallsberg kommer inom kort och vi kommer att tidigarelägga sista anmälningsdagen till söndagen den 2:a augusti för att i ett tidigt skede får en uppfattning om hur många som är sugna på att köra och möjlighet
att anpassa oss efter det.