Inbjudan till Hallsberg

Anmälan till tävlingen i Hallsberg är öppen och kommer så vara fram till på fredag, 3/9. Vi börjar dagen med en heattävling enligt sedvanliga rutiner och därefter planerar vi att köra en sprint inom banans område. Anmälan och besiktning fram till ca 8.45. Därefter förarsammanträde och sedan träning från ca 9.40. Första start preliminärt vid kl.11.00.
Anmälan görs till anmalan@crosskart.nu
Vi är i stort behov av funktionär och alla som vill ställa upp kan meddela det till anmala@crosskart.nu direkt alternativt att tävlande informerar om medföljande funktionärer i samband med anmälan till tävlingen.
Om det inte redan är gjort så kom ihåg att betala in medlemskapet till föreningen samt att ordna med licens.

Planering för hösten

Efter ett långt sommaruppehåll och en längre tids nyhetstorka börjar vi nu närma oss höstens evenemang. Styrelsen har som ambition att utöver tävlingen i Hallsberg få till ett tävlingstillfälle i slutet av september eller början på oktober, 25/9, 2/10 eller 9/10 är de datum som är mest troliga.
Inbjudan till tävlingen den 11/9 planerar styrelsen att få ut under kommande vecka. Vi hoppas att det är många som är sugna på att köra då det är en förutsättning för att vi ska kunna få till några evenemang.