Resultat Gröndal

Den tredje deltävlingen i cupen kördes på Gröndal motorstadion strax utanför Eskilstuna. Den knixiga banan mestadels bestående av asfalt och en kortar grusslinga bjöd på flera täta uppgörelser under kvalomgångarna.
I ungdomsklassen hade Theo, Felix och Simon flera täta fighter och där de bytte placeringar med varandra under kvalet. Kampen fortsatte under finalen där Theo tog ledningen före Felix och Simon. När drygt ett vara återstod rullade Felix efter ett lite optimistiskt omkörningsförsök och finalen fick därav avbrytas i förtid.
I seniorfinalen stod Erik tillsammans med Hans och Jim i första startled. Hans var knappt före Erik genom startböjen men kampen fortsatte på den efterföljande rakan och efter kurvan därpå var placeringarna de omvända. En ställning som sedermera höll sig in i mål med Jim på tredje plats. Lite längre ner i fältet så tampades Roland och Robbin om segern i 250cc klassen och där var det Roland som drog det längsta strået denna dag.
Komplett resultatlista finns på resultatsidorna.

Funktionärer

De resterande tävlingarna i Cupen kommer vi i föreningen att arrangera i egen regi vilket medför att vi i stor utsträckning även behöver ordna med funktionärer. Vi behöver hjälp med att få ihop funktionärer så alla som har möjlighet att ställa upp alternativt har någon bekant som kan ställa upp som funktionär är varmt välkomna att kontakta styrelsen, förslagsvis via anmalan@crosskart.nu.
Är i första hand banfunktionärer som vi är i behov av men även personer som kan hjälpa till i sekretariatet etc. Många av uppgifterna är ingen heltidssysselsättning utan handlar främst om att bistå under själva heaten, mellan heatomgångarna är det möjligt att ägan sig åt något annat, t.ex. bistå som mekaniker.